Shiieses

Alltså.. Jag verkar ju råka ut för dem mest idiotiska bilköparna ever !

Nu är äntligen Bengt (Volvon) såld men seriöst... Det kom en Holländare som bara pratade engelska idag.. För det första kom han bara och knackade på, knackade på igen, plingade utan att ens ringa före och säga att han skulle komma. Jag öppnade inte eftersom att det var Emil som skulle visa honom bilen och han hade inte kommit hem ännu - Givetvis släpper jag inte in okända karlar.

I ÖVER EN TIMME nagelfor han heeela jävla bilen, han slet ut precis hela inredningen i bagaget för att kolla varenda milimeter av plåten där asså helt jävla överseriös var han, Han skulle ju nämligen renovera upp hela bilen till toppskick. Haha en Volvo 240 som gått 26.000 mil ? Jag vet inte riktigt hur man kommer på tanken eller hur man kan förvänta sig att bilen ska vara som fabriksny efter 30 år.. Visst, den är i väldigt bra skick men han verkade ju vara ute efter en i mintconditon. Dessutom tyckte han att 5000 kronor var såååå dyrt för att hans bror hade ju hittat en i bättre skick som han fått billigare ? Eh jaha, kul för han typ. Haha sen ville han köpa Emils pappas 245a istället och sen undrade han om vi inte hade nån fler 240 i ännu bättre skick att sälja haha.

Dessutom ville han ju komma och köpa den typ senare i helgen eller nåt så tillslut blev vi less och sa att okey, 4500 och då får han fara härifrån med bilen direkt.. Men näää, han ville hämta den om bara nån timme för att hinna vara och kolla på en annan och isåfall köpa den istället. Varpå vi säger att dealen gäller nu eller aldrig han får ta den till det priset och fara nu eller så är det 5000. Så då stod han bara där, knäpptyst i säkert 10 minuter och bara tänkte.. SEN bestämde han sig gudskelov för att ta den.

Jösses, Nåväl.. Då är man av med bilen och idioten. Jag kommer att sakna Bengt det kommer jag.. Snacka om pålitlig bil alltså.. Fytusan. Goovolvon :) Anyhoo så hoppas jag att han fan inte upptäcker nåt fel på bilen och börjar komma tillbaka hit när jag är ensam hemma =/ Fy



Hejdå Bengan !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0