Onsdag

Halllå !

Tog mig en skön sovmorgon till 09.30 idag och sen dess har jag inte gjort en enda vettig grej tror jag. Bara varit ute med hunden, ätit och suttit vid datorn haha.

Emil jobbade bara halv dag idag och sen dess har han suttit och svurit vid tvspelet, Varför spelar man om man bara blir arg när det inte går bra ?

Anyhoo.. Jag har gjort rostade kikärtor idag som är ett gott och nyttigt tilltugg. Jag gillar normalt inte kikärtor för att dem är så mjöliga och smaklösa men dessa har jag:
- Först blötlagt 8-10 timmar, kokat ca 1h och sedan rostat i ugnen 40 minuter eller sådant i lite olja och massor av kryddor som grillkrydda, paprika och chilipulver så nu är dem krispiga och smakrika :)

Till frukost åt jag Axa's osötade müsli med pumpafrön och havremjölk, Till lunch blev det rullihopmackor med gravad lax och pepparrotsost. Nu till middag ska jag laga något av kassler & skinka till Emil och åt mig själv gör jag en god pastasås med räkor och lax i bland annat så det går rätt bra med att vara nyttig so far :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0