Lördag

Hej !

Idag har det inte blivit mycket tid vid datorn för mig ! På morgonen gick vi ut med Oden och åt innan vi for till Storheden och handlade på Apoteket, Hundmat på Granngården (är det bara jag som inte kan sluta säga lantmännen :D ?), Mat åt oss på Willys och braåha-grejer som schampo, deo, hundpåsar osvosv på Dollarstore. Skönt att ha alla ärenden uträttade direkt. Eller ja inte exakt alla, Egentligen hade jag behövt vara in till stan och fylla på mitt busskort men jag började bli hungrig och ides helt enkelt inte :D

Gjorde varma mackor till lunch och sen har vi spelat tv-spel, varit ute med Oden, Plockat bort allt julpynt, diskat, handtvättat gamla tyger och massa såntdär.

Just nu står en mumsig älgstek i ugnen och gottar sig.. Eller ja jag hoppas att den blir mumsig iaf.. Jag har gjort ett kryddsmör med herbes provencale, salt&peppar, vitlök och lite sånt som jag gnidit in den med så att det ska bli extra saftigt och så fick jag ju en kötttermometer av älskling i julklapp så nu ska det bli perfekt svagt rosa kött :) Klyftpottis till det och grönpepparsås + sallad för mig :)




*Ni får ge mig en dag till på Dagens "Mitt hem" jag har inte alls hunnit fota nåt idag :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0