God Afton

Här sitter jag och dricker kaffe för att bli lite pigg, Jo jag vet att klockan bara är strax efter 21 och att normala 20-åringar brukar vara vakna den här tiden men jag är supertrött och vi har lovat att köra hem Mamma & Mattias senare ikväll.

Jag var ju som sagt i Gstad och städade i förmiddags, Oden broden min trogne följeslagare var såklart med :) Och fytusan så fint väder det var på förmiddagen alltså - Helt sjukt soligt och gnistrande snö, blå himmel och allt detdär nivet som får en att vakna upp efter 5 månader i mörker !

Vi handlade på vägen hem och sen har vi bara tagit det lungt, Jag har haft jätteont i huvet men det gick som tur var över efter en treo, en ipren och en timmes vila på soffan. Vi blev bjudna på Middag till Sävast ikväll men vi hade ingen hundvakt och jag vill inte lämna Oden i onödan på helgerna när han är hemma själv hela veckorna.. Dessutom hade vi ju redan planerat att laga lasagne och det skippar man ju inte i första taget :D

Midagen vart då hursomhelst mycket lyckad och jag är mätt ännu. Nu har jag nyss varit ute på kvällspromenad med vovvis och ska placera min röv i soffan eller nåt. Jag vill ju gå och soovaaaa.

*Gääääsp*



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0