Duttig !

Åh, jag måste få skryta om mig själv..

Nivet provet jag hade i skolan i Fredags, Jag sket ju i att plugga för att jag blev så irriterad när jag inte fattade nåt eller hittade svaren i dem papper jag fått.. Det fick ju sin förklaring när typ halva klassen redan hade haft en lektion i ämnet (Utan att tex jag och Emma blivit meddelade) och så hade jag ju inte fått boken som hörde till och bara ungefär hälften av alla info-blad. Inte så konstigt att frågorna är svåra då kanske ?

Anyhoo, Så ides jag ju inte tjorva utan tänkte att jag skriver provet på det jag kan själv och går det dåligt så gör jag bara om det. Vet ni vad jag fick för poäng ? JO 57/60. Något skönt ! Nu är jag färdiiiig med alla kurser :):)


Idag då, Så har en annan från min klass börjat sin praktik på samma ställe som mig så nu är vi 4 extra händer och alla tycker det är skönt att slippa stressa :) Har faktiskt varit rätt roligt att "jobba" idag.. Även om det aldrig känns som det när väckaren ringer på morgonen :p Blandannat så har jag lagat all vegetarisk kost, gjort potatisgratänger till imorn, bakat tigerkaka & sverigekaka och allmänt bara gjort roliga saker :) Imorn ska vi göra 400 liter pannkakssmet haha fattar ni vilka mängder det är ?

Nånå.. Nu ska jag gå och laga middag, Det blir tacopaj idag vilket är länge sen sist, vart lite less på det där ett tag när vi åt det ofta :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0