Dag 22 - Det här upprör mig

Ojojoj.. Det här kan bli långdraget.. Jag är möjligtvis Sveriges mest upprörda människa.
Bäst att dela upp det någotsånär..

I Trafiken; Jag är en roadragemänniska som sitter och skriker i bilen vad dem andra trafikanterna ska och inte ska göra. Jag hatar folk som bromsar in så fort dem närmar sig ett trafikljus fast det är grönt, folk som kör fel i rondeller och framför allt dem som inte blinkar ut så man står och väntar i onödan - Det kan göra mig galen.

Jag hatar när folk ligger och lusar 30km/h för sakta bara för att det snöar, När folk inte bländar av vid möte, när folk på smala vägar inte håller ut, när folk ligger en i arslet i 10 mil istället för att köra om, när folk bakom en inte fattar att deras extraljus i min backspegel gör mig blind. Jag hatar när folk tränger sig ut framför en och sen inte gasar upp i angiven hastighet.. MEN MEST AV ALLT HATAR JAG FOLK SOM FLASHAR MED EXTRALJUSEN BAKOM EN INNAN DEM KÖR OM !!!!! Vad fan är det för jävla påhitt.. Jag får sån lust att slå sönder hela världen när nån gör så.

I affärer; Hatar jag när folk går i godan ro och funderar på vädret, stannar upp och lusläser lite i en hylla och bara står där med vagnen och blockerar hela vägen och inte tycks märka att man står och stampar och suckar och kanske, bara kanske vill komma förbi. Jag hatar även föräldrar som låter sina barn skrika och springa omkring på allmäna platser.

Myndighetsbrev; Bara åsynen av att försäkringskassan, arbetsförmedlingen, csn, facket eller a-kassan bemödat sig med att skicka mig ett brev får mig att koka inombords. JAG VET att det där brevet kommer göra mig förbannad, tvinga mig att skicka in 20 olika intyg, betala något eller sitta en timme i telefonkö.

När folk kallar Oden för kamphund och påstår att han skulle vara farlig utan att ha träffat honom: Jag vet att Oden är av en ras som tidigare används till kamp men det är 100 år sen, man avlar inte på aggressiva hundar, dem har ALDRIG varit framtagna för att göra annat än älska människor och dem löper lika liten eller stor risk att bita en människa som vilken annan hund som helst. Kanske mindre eftersom att dem sen början haft som särskilt utmärkande drag att de ska vara modiga och stabila. Det är inte direkt målet bakom alla rasers avel.

Men mest av allt tar jag det som en otrolig personlig förolämpning. Skulle Jag som älskar honom över allt annat vilja utsätta honom för den faran ? Skulle jag riskera att han blev skadad ? Tror inte folk att jag vet vad endel tycker och tror med sina fördomar, Att vi som äger såna här hundar har 10000 gånger större ansvar på oss än vad tex en pudelägare har.. Ingen jävel bryr sig om en liten hund hoppar, drar och skäller i sitt koppel, om den är lös och springer fram till andra djur och människor eller om den tillochmed skulle bitas så är det inget mer med det. Har däremot en "kamphund" problem med hundmöten, vaktar sin ägare eller svarar när den blir provocerad av en annan hund - Ja då är det automatiskt en mördarmaskin man har som omedelbart borde avlivas. Det gör mig upprörd att vissa rasers ägare ständigt måste bevisa att ens hund in är farlig medans andra kan ha aggressiva hundar utan att behöva stå för det.

Ja.. Det var väl det som gör mig mest upprörd antar jag :) Sen finns det såklart massa småsaker som när bilar jävlas, när vädrat alltid är emot en, när nån jävel tar ut ens kläder ur torkskåpet medans man ännu har tvättid bokad, när folk ljuger och tror att man är så jävla dum att man går på det, när folk skaffar hundar med helt andra behov än vad man ids tillfredsställa osv.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0