Torsdag

Godmorgon !

Uppe med tuppen för att hinna duscha och torka håret innan det är dags att bege sig till Arbetsförmedlingen. Ja givetvis ska jag äta frukost och vara ut med hunden oxå.. Men bara en kort sväng, Emil kommer ändå hem till honom på lunchen eftersom man aldrig vet hur länge man får sitta på AMS och vänta. Så jävla stört att man bara inte kan få boka en tid för inskrivning med en handläggare ! Men näädå, Man ska komma dit kl 10 som hela resten av Luleå och sen sitta och vänta tills någon förbarmar sig över en. Fyfan..

Nåja, Jag har då fyllt i allt färdigt på deras hemsida och plockat fram alla intyg färdigt så förhoppningsvis ska det väl vara någorlunda fort överstökat. Ska passa på att vara in på banken och sätta in lite kontanter när jag ändå är i stan. Banken som för övrigt kanske är mitt favvoplace Nr:2 där man jämt får sitta och vänta & vänta för att inte förglömma kärringarna som går därifrån under väntetiden, kommer tillbaka försent så dem missat sin tid men ändå vill bli betjänade. Suck*

Haha.. Ja, Det var inte meningen att skriva värsta negativa inlägget men nu råkade det bli så ;) NU ska jag äta frukost innan jag svälter ihjäl :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0