Tisdag

Är man allvarligt Norrbottensskadad när det trots -29 imorse faktiskt var jäkligt skönt och fint väder ute ?! Jag är seriös, Det var knappt nå blåsigt, soligt, fint, frisk skön luft ! Ja allt.. Nu är det bara -22.

Nånå.. Jag åkte och jobbade idag eftersom jag återhämtade mig snabbt från min sjukdom vad det nu var för sjuka vet jag inte.. Tog däremot inte på mig mer än jag var tvungen dvs, Jag tog en kund idag som jag egentligen skulle haft igår och det var nog tur att jag inte nåt mer än så för jag har varit sååå yr i huvet ! Typ när det blivit varmt eller jag ansträngt mig mycket har jag blivit helt snurrig ! Det går nog över till imorn.

Sen har jag kommit hem och varit ute med Oden, Inte så länge förstås när det är så kallt för honom men vi gick ner på ängen så han fick springa av sig lite åtminstone. Vi går nog ut en snabb sväng till om en timme ungefär :)

Till middag idag ska jag laga nåt jag kallar för latmanslasagne. Dvs att jag kokar pastaskruvar, gör köttfärssås, bechamelsås och bara häller i en form och toppar med ost som får gratineras i ugnen. Snabbt & gott !

NU ska jag göra något vettigt som att byta gardiner.. Typ det värsta jag vet ! Det dammar och man måst stryka dem nya innan man kan hänga upp dem :(


Kommentarer
Åsa

de är faktiskt rätt behagligt ute så länge man har nå kläder som är varma, vilket ja inte har, och så länge man slipp röra nånting i plåt eller metall på bilen me bara fingrar, då gör de satan så ont! :)

2011-02-15 @ 14:57:04
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0