Heja USA

I helgen åkte vi till Kvantum för att vi blev sugna på något från Usa-Hyllan där dem har i stort sett allt som säljs på hemsidorna med Usa-godis och sådant. Väl där hittade jag inte direkt nåt jag blev sugen på utan vi köpte lite läsk och Emil godis.


Hawaiian Punch.
Var nästan helt utan kolsyra, grumligt knallröd och smakade exakt som svag blodapelsinläsk utblandat med Dr:Pepper och det är helt seriöst ! Äcklig.. Men gott med dr:pepper smaken :D
Får 1/5 poäng av mig.


Welch's Grape Soda.
Kommer ni ihåg doft-tuschpennorna som fanns när vi var små ? Dem där som man bara satt och sniffade i hela dagarna ? Den här smakar preciiis som den blå pennan luktade ! :D GOD alltså men alldeles för söt, Man vill typ dö av sockerchock efter halva. Den smakar föresten ganska likt den Lila Virgin-läsken som fanns för länge sen, Minns ni den ? Fyfaan vad god den var !
Den ger jag 3,5/5 poäng.


Och så klassikern, Cherry Coke !
Den vet väl alla hur den smakar ? Lite likt Dr:Pepper fast mycket mindre bittermandelsmak. Ja men Coca cola men konstgjord körsbärssmak helt enkelt. Jag är inte så superfrälst vid den men Emil köper den rätt ofta så då brukar jag alltid smaka lite ;)


Emil köpte Skittles, Dem finns ju i flera smaker men han valde Wild Berrys. Dem var goda.. Alla olika färger hade egna smaker som faktiskt smakade olika till skillnad från alltid annars när typ alla smakar likadant. Dem var typ som menthos fast mjukare och godare :D
Den får 3/5 poäng.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0