Lördag

Dagen började ju bra med att vi mötte två pensionärer, En med sin hund lös.. Den andra hade sin i flexikoppel utsträckt över hela vägen. Tanten som verkade mycket väl medveten om hur hennes hund beter sig började hålla i den lite halvhjärtat men sedan lät hon den springa efter oss och skälla.

Jag börjar bli måttligt jävla less på det här.. Ska man varenda jävla gång man går utanför dörren ha lösa hundar som springer fram till en hur som helst och inte kan bete sig ? Samma sak igår då jag såg en hund stå uppe på en snöhög och skälla som fan, sen sprang den in på en privat gård och stod där och skällde och inte förrän ägarinnan såg att vi kom kopplade hon den. Till vilken nytta vet jag inte då den fick slita sig rakt över på våran sida av vägen, hoppa och dra mot Oden.. Allt utan att hon sa så mycket som ett ljud åt den.

Nåväl idag då.. Så sa Emil åt kärringen att hon för faan skulle ta fast sin jävla hund varpå hon svarar att vi bara ska fortsätta gå.. Typ som att sluta lägg er i medans vi står här på behörigt avstånd och låter våran hund jaga er.


Seriöst.. En hundvalp blev ihjälbiten i veckan. Men folk tycker fortfarande att det är deras rätt i samhället att ha sin hund lös hela jävla tiden trots att dem har noll koll på dem !



Uppdatering... Nu kom vi nyss in från våran lunchpromenad. Gissa vad ?

Möter en kvinna med hund, lös givetvis. Hon ber hunden stanna som rusar rakt fram mot oss, typ 1 cm från Oden vänder den och springer åt ett annat håll.

Emil: Du kanske ska tänka på att ha hunden kopplad?
Kvinnan: Nä han gillar att vara lös  !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0