Skisser

Eftersom jag är så dålig på att ta bilder och det ännu är så mycket i o-ordning att bilderna ändå inte skulle bli så bra så har jag skissat upp ett par riktigt proffesionella ritningar på hur huset ser ut invändigt. Strunta gärna i att inga proportioner osv stämmer ! :)

På nedervåningen kommer man då in i hallen och har badrum till vänster och trappen upp samt vardagsrummet till höger. I Köket, under trappen till övervåningen går trappen ner till källaren och så har vi vårat sovrum där brevid. I hallen finns en större garderob man kan gå in i typ städskrubb.. Det finns en sån i sovrummet oxå som ja glömde rita ut.






På övervåningen finns det 2 riktiga rum som det högra ska bli Emils typ pojkrum med stereo, soffor och sånt.. Typ som ett andra vardagsrum. Det till vänster är gästrum/datarum eller om vi kanske ska ha datorerna i det andra. Sen är utrymmena som blir under snedtaket typ förråd. Rakt framför trappen finns en liten toalett och en till större garderob och mitt emot den ett stort förråd/walk in closet eller vad man nu ska kalla det.

Och källaren.. Ja det ser ut som en gammal vanlig betongkällare med matkällare, bastu, duschrum, pannrum osv.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0