Skisser

Eftersom jag är så dålig på att ta bilder och det ännu är så mycket i o-ordning att bilderna ändå inte skulle bli så bra så har jag skissat upp ett par riktigt proffesionella ritningar på hur huset ser ut invändigt. Strunta gärna i att inga proportioner osv stämmer ! :)

På nedervåningen kommer man då in i hallen och har badrum till vänster och trappen upp samt vardagsrummet till höger. I Köket, under trappen till övervåningen går trappen ner till källaren och så har vi vårat sovrum där brevid. I hallen finns en större garderob man kan gå in i typ städskrubb.. Det finns en sån i sovrummet oxå som ja glömde rita ut.


På övervåningen finns det 2 riktiga rum som det högra ska bli Emils typ pojkrum med stereo, soffor och sånt.. Typ som ett andra vardagsrum. Det till vänster är gästrum/datarum eller om vi kanske ska ha datorerna i det andra. Sen är utrymmena som blir under snedtaket typ förråd. Rakt framför trappen finns en liten toalett och en till större garderob och mitt emot den ett stort förråd/walk in closet eller vad man nu ska kalla det.

Och källaren.. Ja det ser ut som en gammal vanlig betongkällare med matkällare, bastu, duschrum, pannrum osv.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0