Igår - Fredag

Igår efter jobbet åkte jag ut till Gammelstan.. Tanken var att jag skulle äta där och hämta lite grejjer åsen åka till Storheden för att handla mat och något gott till kvällen som jag tänkte äta framför en film. Det vart dock inte riktigt så för när jag kom dit hittade jag en massa bra tidningar att läsa bla. nya numret av Minnenas Journal som är så bra ! :)

Sen vart det riktigt god middag i form av Teriyakikyckling med ris, vitlöksbröd och sparris till. Mums.. Så då vart man ju proppmätt. Mattias hade just kommit hem från Sthlm så han hade med sig en stor påse Taxfreegodis så då vart man ju ännu mer mätt. Jag la mig och läste lite med en kopp kaffe och sen spelade vi ett nytt Buzz-Spel dem hade köpt.. World Quiz tror jag det hette så det var frågor i alla möjliga kategorier och jag vann såklart båda gångerna ;)

SEN kom min låssas Farmor & Farfar dit med Operatårta och till följd av det vart jag ju då ännu mättare så nåt gott från affären blev det inte !

Kom hem vid 21 nångång så jag gjorde inte så mycket mer den dagen annat än att ta det lilla lugna och läsa i min bok innan jag slog igen mina blå.



Buzz är helt klart ett spel för mig som älskar frågesporter :D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0