Idag - Lördag

Heijjj !!

Jag tog just en paus från mitt bokläsande, Märkte att tankarna mest for iväg på annat håll så de var nog lika bra med ett litet läs-uppehåll ;D Börjar närma mig 200 lästa sidor nu så jag har väl ungefär halva kvar.. Kanske mer men den är riktigt fångande den där boken ! Det är om ni undrar Tusen strålande solar som jag håller på med just nu :)



Här tidigare under dagen har jag mest städat och haft mig.. Skrubbat badkaret och rengjort golvbrunnen där under, dammat mattor, vädrat sängkläder, dammtorkat, damsugit och skurat hela lägenheten så nu är det rent och fint :)  Det enda som återstår idag är väl typ att diska och vattna blommorna.. Men det kan jag ju lika gärna göra imorgon så jag får se om det blir av :)

Tyvärr var det inget bra på tv idag men om jag ids kanske jag hoppar i duschen så man vågar sig iväg till affären och kanske köper något gotta och hyr en film. Nu har jag pratat om att köpa nåt gott varje kväll hela veckan så det vore ju kul om det blev av nån gång haha. Tyvärr anar jag att filmen jag vill hyra - Hur många lingon finns det i världen kommer att vara utlånad redan så jag får se hur jag gör med den saken...

Hursomhelst känns det typ som dan innan julafton idag för imorn kommer Emil och Oden hem !!! Yihoooo <3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0