Helgen !

Sådärja, Då är man tillbaka i stan igen..

Har ändå hunnit få endel gjort i helgen som sett ut ungefär såhär:

På Fredag: Åkte vi upp efter middagen och då vart det mest lite småfix under kvällen, Det regnade ju så man kunde inte göra så mycket utomhus men vi visade dem runt, bäddade sängarna och sådant.

På Lördag: Steg vi upp tidigt för att sätta i gång med allt.. Mattias jobbade på med häcken heeela dagen så nu är nästan hela borta, Emil körde iväg alla kvistar och var arbetsledare ;), Markus hjälpte till med det och lekte med Oden, Jag rensade i skåp packade undan dem gamla grejerna och fyllde på med våra saker samtidigt som jag lagade mat och småstädade lite och Mamma hon putsade alla fönster, vädrade gardiner och plockade bär. Dem åkte hem på kvällen och då la vi oss vid tvn. Åkte till Korpis senare på kvällen och sov för att vi ändå skulle vara där på morgonen nästa dag.

På söndag: Var det tidig uppstigning igen och iväg till Emils jobb där jag skulle städa.. Eller sanera kan man nog kalla det, Tänk er en oljig verkstad där ingen städat på ca 3 år. ALLLLT var svart så det tog rätt lång tid och jag hann bara med toaletterna och lite i fikarummet då. Under tiden fixade Emil med min bil och bytte hjullager och ett styrstag samt fixade halvljuset så nu är den redo för ombes.. Tjoho ! :) Lämnade dock kvar den där uppe åt honom och åkte buss hem eftersom han bara kan köra automat bil nu. Jaa.. Sen blev det middag hos hans föräldrar och hem för lite söndagsmys vid tvn.

Idag: Vart det ännu tidigare uppstigning eftersom bussen gick redan kl07. Jag har sovit i stort sett hela vägen på bussen så det gick rätt snabbt :) Nu sen jag kommit hem har jag bara packat upp mina grejer, kollat igenom posten och sånt där. NU ska jag äta nåt lunchliknande så kanske min huvudvärk går över så jag kan göra lite nytta sen. Funderar på att åka och städa lite hos Mormor.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0