Måndag

Hej och godkväll på er allihopa !

Idag har vi ju då Måndag och början på en ny vecka.. En regnig sådan so far !..  Har bara haft en kund efter lunch idag så under förmiddagen har jag bara tagit det lugnt :) Åkte iväg till jobbet då vid 12, Lämnade bilen på Emils jobb i hopp om att han skulle hinna tvätta den åt mig *Ps, Skaffa aldrig en bilmekaniker till pojkvän då man blir så sjuuukt bortskämd.. Snart kan jag säkert inte ens tanka själv så bortskämd som jag blivit med att inte behöva göra eller hålla koll på nåt. Oturligt nog hade dem fullt idag och det hanns inte med men jag fick iaf ett däck påfyllt som vill på småläka lite.

Jaja.. Sen åkte jag iväg till dagens kund som jag städade hos första gången idag och redan älskar jag henne.. Nivet en såndär människa som bara är sådär superenkel att ha att göra med, trevlig, snäll, rolig.. Ja material för att bli favoritkund helt enkelt. Inte för att jag har några dåliga kunder heller - Har alltid haft en himla tur med det men ändå :)

Åkte hem och gick ut med Oden, lagade middag och sen åkte vi till Storheden så Emil kunde köpa en present åt min Mamma.. Hon fyller år på Onsdag men imorn ska vi dit på kalas :) Handlade även lite småsaker från Willys som jag glömde sist.

Här är presenterna som jag slagit in så rosa och fint ;)


Jag köpte ett Ekologiskt te "Sweet Applepie"


Och ett knallrosa lite skimrande Nagellack från Maybelline, Bubblegum heter det.



Och Emil, Han köpte en Hjortronlikör.



Kommentarer
Åsa

Jo precis! Och när andra kör över en så är de lika bra att betala tillbaka me samma mynt.. Synd att de ska va så men men :S

2011-04-04 @ 22:05:54
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0