Helg Sweet helg

Aha, Då fick vi lite vinterväder igendå.. Vilken jävla tur att man hade kvar vinterdäcken på iaf, I Mercan som är så tung å bred har det hittils aldrig ens känts att det varit halkigt men idag släppte tillåmed den i baken när jag körde i en rondell, och hur fort kör man då ? Typ 20 ellet nåt sånt så det var riiktigt halt.

Jag har jobbat till 16 och åkte sen hem å började beta av diskberget samt åt en whitetrashmiddag i form av en Billyspizza.. Om ni undrar hur det gick för mig som skulle bli nyttig ? Jo förra helgen gick det bra å jag höll mig från gotta och åt mycket frukt och grönsaker å hårdbröd å äggröra till lunch å ja jag skötte mig riktigt bra helt enkelt men sen dess har det ju spårat totalt.... Vi är såna hopplösa jävla godismonster alltså men Emil är iaf bra mycket värre än mig så det känns ju bra haha. Nej men allvarligt.. Om man skulle sluta äta en massa skit kanske ?

Nånå.. Ingen aning om vad Jag och Oden ska hitta på ihelg.. Har en hel lista med saker som borde göras men när man städar hela veckorna är det inte de första man vill göra under helgen. Jag har då skrubbat rent badrummet nyss så det är iaf avklarat. Nu ska jag dricka upp min kaffekopp å kika runt här lite i brist på annat..


Igår lagade jag nästan riktig mat.. Köttfärsfyllda baguetter.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0