En dag till ända

Nu börjar även denna Söndagsliknande Måndag gå mot sitt slut och imorn är det dags för jobb igen ! Buhu.. Nej så farligt är det inte men.. Alltid skönt å va ledig ju :)

Vad har vi gjort idag då ? Jo på förmiddagen vet ni ju redan om ni läst inlägget nedan :D Och sen har jag kokat en vaniljkräm som jag ska ha till tårtan på Onsdag, varit ute på flera promenader med hunden och sen vid 16tiden infann jag mig i Ängesbyn hos Pappa med familj där alla syskonen med respektive och barn oxå var så då fick man träffa alla samt äta riktigt god mat med efterrätt. Tyvärr hade jag ju lite bråttom hem eftersom att Oden var själv hemma och ville ha middag han med :)

Så vi gick på en skön middagspromenad och sen har jag sopat av balkongen och småfixat lite.. Skulle just börja dammtorka men av nån anledning fastnade jag i att rensa avloppet i handfatet istället ?! Det har runnit väääldigt segt där ett bra tag men nivet ju karlar, Jag har tjatat på Emil i flera veckor men han gör det aldrig så då tog jag tag i det själv ! :) Hade lös alla rördelar och spolade ur dem ordentligt från allt klegg så nu funkar det bättre.

Och ja.. Dammtorkningen blev det då inget av hehe men än är ju inte kvällen slut så vi får se om jag får nåt ryck och gör det eller om jag bara latar mig tills det är dags för sängen :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0