Sandor /slash/ Ida

Idag har det blivit mycket innesittande... Istället för flera timmars promenerande har det bara blivit korta rastningsrundor med Oden då vi verkligen inte vill att "snittytan" på pulpan ska rivas upp igen och det är så lätt att bandageringen lostnar när man är ute.

Så vi har fått gå skift här hemma för att alltid nån ska va hemma och kolla så han inte är där och slickar upp det eller nåt sånt. Jag har hunnit vara på Apoteket och köpa huvudvärkstabletter, flourtabletter och operationstape. Var även till kvantum och köpte tossipapper. Tvättat kläder, lagat mat och diskat x2 är väl i övrigt det enda vettiga jag gjort idag ?. Åsså har vi suttit ute i solen lite - Tänkte att då får ju vovvis åtminstone känna lite lukter, titta på lite folk, lyssna på lite ljud och ja nivet... Inte bara sitta inne hela dan.

Kl 19 parkerade jag rumpen i soffan för att se Sandor /slash/ Ida i brist på annan sysselsättning och den var ju inte så hiskanes dålig faktiskt.. En såndär lagom film när man bara vill sitta och slöglo på nåt :) Tror det blir att se en film till ikväll.. Emil är inte hemma och det började flera st på tv kl 21 så det finns att välja på :)




Filmen får 2,5/5 av mig :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0