Måndag

Så var vi inne på en ny vecka igen.. Det blev ingen sovmorgon för mig idag men har sovit ett tag på soffan imorse iaf ;D

Nu verkar äntligen Oden's klo ha läkt ordentligt.. Han har då gått utan skydd på tassen imorse och på lunchpromenaden utan att det har rivits upp så det känns jätteskönt att kunna vara ut på långpromenader igen. Jag har verkligen (tro det eller ej) saknat det under helgen, Vi brukar ju annars gå en timme varje dag där vid lunch och det är ju så skönt & fint väder nu på hösten så det var välkommet att kunna göra det idag igen :)

Provade att lämna honom själv en liten stund efter det och det gick bara bra. Måste träna mer ikväll och varje dag resten av veckan. Känns bara så jävla svårt att veta vart man ska fara iväg i typ en timme ? Idag gick jag då med lite sopor, bokade tvätttid och sånt.


Här får ni en bild på när Oden leker med sin aktiveringsboll. Måste säga att han är jävligt lam när det gäller att busa - Brukar försöka liva upp honom lite så han ska fatta att det är en lek men nä.. Han verkar inte tycka det är roligt att jaga bollar eller pinnar, inte bita på tuggben och den här bollen går han typ sakta efter och puttar lite försiktigt med nosen haha och när man försöker leka med honom och en boll här inne går han typ fram till bollen och nosar på den och går iväg. Men hursomhelst är ju den här bollen väldigt stor så hela hans frukost/middag ryms i den så då får han ju jobba lite extra för maten :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0