Lördag

Fan inte får man en lugn helg nu heller.. Pulpan börjar blöda igen så när man går ut eftersom de antagligen rivs upp mot vägen så det var bara att sätta på nytt bandage. Som tur var har han varit jätteduktig och inte tagit bort det inatt men mindre turligt var att operationstapen såklart tog slut nu imorse. Så fick ta vanlig tape och sätta en  bajspåse runt så vi skulle kunna använda samma bandage när vi kom in igen.

Har läst på en massa forum och sånt att det brukar blöda 2-3 dar om det skrapas upp eller hunden är där å slickar och man kan ju som inte skita i å gå ut med hunden så.  Så nu är det bara hålla koll så han inte är där å slickar, ha bandage hela tiden, bara ta lugna korta promenader och vara på apoteket och köpa mer tape.

Emil hade väl tänkt fara ut me nå kompisar ikväll men jag hoppas verkligen att han inte gör det för jag blir så jävla hispig när jag ser en massa blod och kan absolut inte vara lugn och hålla fast en hund som försöker smita lösa samtidigt som man ska lägga runt bandage på plats och sen dessutom kunna tejpa fast det :S


Nåväl.. Jag är då trött och hade gärna legat å sovit nu men Emil har ju tagit morgonpromenaderna hela veckan så nu var det min tur. Så jävla typiskt vi hade ju tänkt få sova ut nu eftersom vovvis oxå är lite morgontrött av sig men vågar inte lämna han själv med bandaget.

Ja.. Jag har tvätttid idag oxå.. Vilken rolig dag ;p



Vi tog så lite som det nedersta strecket och ändå gick det som det gick, Han måste ha väldigt långt utväxta pulpor och vi tänker aldrig mer klippa själv ! :D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0