Jag vet inte

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Enligt Odens förra ägare hade han alltid kunnat vara ensam hemma utan problem. Igår provade vi 5 minuter och lämnade kameran på filming. Då stod han som förstelnad vid ytterdörren och gnällde samt ylade två gånger. Great..

Idag måste jag lämna honom 2 timmar eller mer eftersom jag ska på studiebesök som jag inte vet hur länge det blir. Vilket jag trodde skulle gå bra först eftersom ja eftersom ägaren sa det men nu är jag inte alls säker längre. Vi får väl se... Vet inte vad vi ska göra om inte dethär löser sig, Om dem säger att det gått bra så tror man ju på det och anledningen att vi sökte en vuxen hund som redan kan vara själv var ju att vi inte har den tiden att börja om helt från noll som med en valp - Ett par minuter i taget. 2-3 dagar i veckan är jag ju hemma + helgerna då men dem dagar jag har skola så måste jag ju faktiskt vara i skolan. Känns så jävla villrådigt det här.. Ena sidan intalar man sig att det bara är för att han är ny här och andra sidan tänker man att okey, vi har blivit lurade igen - han kan inte vara hemma själv.

Anledningen att jag tvekar på att han kan vara själv är att om jag tar så mycket som ett steg så hoppar han upp och följer efter, även om han ligger och sover eller har ett tuggben han tuggar på. Följer mig vart jag än går och piper/gnäller typ.

Det här känns inte så lätt, Det funkar ju inte med en ylande hund i en lägenhet det fattar ju alla. Sen vill inte jag vara den som lämnar en hund hemma trots att den mår dåligt av det, Man vill ju inte direkt ha dåligt samvete så fort man går utanför dörren.



Kommentarer
Anonym

Ge han tid, hundar behöver tid till att komma in i ett nytt hem och finna sin plats. Sen så kommer han nog gå att lämnas och inte följa varje fotsteg du tar! Dom gånger jag har flyttat har yrsa varit så som din hund, väldigt matte kär.. Ett tips är ju att kasta iväg nån godis som han får leta fram. Då släpper han all fokus på dörren och att ni försvinner! Och ni har verkligen köpt en riktig snygging! Hoppas allt börjar funka bra :)

2010-09-07 @ 09:58:21
URL: http://nissandra.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0