IDIOT !!!

Nu är jag så förbannat upprörd så ni ska få höra..

Jag är ute och går morgonpromenaden med Oden här på Porsön där folk tror att det är deras mänskliga rättighet att ha sin hund lös vind för våg och skita i att ta något som helst ansvar för den eller sig själva som hundägare.

Det går en lös Golden Retriver en bit framför oss som plötsligt vänder sig om och i samma sekund som den får syn på oss rusar den rakt fram skäller och gör utfall mot oss.. Jag skriker åt den att försvinna och typ viftar mot den medans ägaren står kvar och lite halvhjärtat ber den att komma tillbaka varpå jag skriker åt ägaren att förfaan ta fast hunden. Hon ber den komma igen och den springer tillbaka till henne, vänder och rusar rakt fram mot oss igen, fortsätter skälla och göra utfall. Värt att nämna är att Oden står helt still, rör inte en min, gör inte ett ljud.

Jag skriker igen till ägaren att förfan ha hunden kopplad om hon inte har kontroll på den. Hon ropar lite till och tar sedan hunden i örat och viskar nåt åt den. Grattis !

MEN SEN.

Då frågar den förbannade idioten MIG om MIN hund är farlig ?!?!?!
Jag: VA ?!
Hon: Ja är din hund farlig ?
Jag: Men min hund står ju förfan helt lugn och det är DIN hund som springer fram till oss och skäller som en galning !
Hon: Ja men sånt kan ju hända.
Jag: NÄ sånt ska INTE hända. Om du inte har kontroll på din hund så ha den fan inte lös !

Alltså.. Jag blir så sjukt arg. Hennes hund gör utfall mot min men undrar om det är min hund som är farlig ? Som att då kan ju hennes hund gott få springa fram till oss hur mycket som helst så länge min hund inte är farlig för hennes. Sen tycker jag att det är det minsta man kan begära att man hämtar sin hund, skäller ut den, ber mig om ursäkt och sedan kopplar den.

Tror ni att hon hade frågat samma sak om jag haft en bichon frisé. Det tror inte jag. Jag är så förbannat less på alla fördomar. Det finns ingen anledning att titta snett på min hund som går lungt och fint och inte ens bryr sig om din hund, för att den råkar vara av en ras ni inte kan tåla.

Ni har ingen rätt att släppa fram era aggressiva hundar mot oss för att eran hund är av en "snäll" ras. Hur kan ni vara så dumma ?! Tror ni på allvar fortfarande att alla hundar som en gång för 200 år sedan användes i hundkamper skulle vara farliga idag ? Tror ni på allvar att bara för att en hund är en berner sennen, labrador eller en golden retriver så är den automatiskt ofarlig?



Kommentarer
tilde

åhhh, vissa människor är så jävla tröga. hata!

2010-09-18 @ 17:49:19
Emma

Haha idioter finns de ju gott om... Fan jag hade vart sur om ja vore dig:P

2010-09-18 @ 18:07:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0