Godmorgon Lördag

Hej och godmorgon, Eller god dag kanske ?

Jag har sovit rätt länge idag men som vanligt vaknat med huvudvärk, Det gör mig så irriterad. Varför får jag ont i huvet varenda natt ?!

Nåväl.. Jag har då känt mig rätt krasslig sen igårkväll så jag dricker te och går runt i myskläder, tofflor och halsduk :D Fryser ändå och ute ser det ut att vara riktigt kyligt höstväder.. Skulle ändå vilja hitta på nåt idag.. Typ åka på nån affär eller nåt jag vet inte vad ?!

Äh, Vi får se vad det blir av dagen.. Jag måsteee måste måste verkligen torka av fönstrena på insidan, alla karmar och lister osv så det bara är att putsa utsidorna kvar sen för snart är det alldeles för kallt för att det ska hinnas med. Det är alltså fönstrena i vardagsrummet som jag aldrig ides putsa i våras och dem är jättesmutsiga. Problemet är då att jag haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatar allt vad som fönster heter jag vill bara skita i det och inte bry mig eller allra helst att någon annan ska göra det åt mig. Fyfan nu blev jag tillochmed på dåligt humör bara för att jag började tänka på att jag måste göra nåt jag inte vill. Blä !


Äh.. Jag lägger in ett recept istället.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0