Åhnej

Sååå typiskt.. Våran granne har nån liten fjant till hund. Typ en hårig chinese crested som ylar så fort dem lämnar den själv. Jag har som inte tänkt på det så mycket då jag bara hört det nån enstaka gång (har ju som jobbat på dagarna fram till nu) Hursomhelst ylar den typ oavbrutet tills nån kommer hem och ni tror inte Oden hörde det, blev helt orolig och sprang runt och ylade tillbaka. FUCK

Hur ska man göra nu då ? Hjälper dem där spruthalsbanden mot yl eller är det bara när dem skäller ? Kan man slå på musik så han inte ska höra det eller vad ? Faaan oxå.. dem är ju jävla idioter som låter sin hund yla från första början men jag kan ju inte för det låta min oxå göra det då en hund som går runt och ylar eller skäller uppenbarligen inte mår bra.. Fan vad bra alltså. Lycka till med att han kommer kunna va själv och tyst här hemma.





Kommentarer
Emma

Aj fan... Men eran granne kanske inte vet om att hunden ylar hela tiden.. eftersom dom inte är hemma. kanske börjar yla ett tag efter att dom gått.



Jag har alltid på radion när jag lämnar Neo sj.

HAt läst överallt på nätet typ att spec i början när hunden ska vara ensam så ska man ha på radion..så den inte reagerar på alla andra ljud som låter.

2010-09-06 @ 13:44:35
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0