Trailer for sale or rent

Nu har vi varit på det där Informationsmötet och precis som jag hört ryktesvägen skall våra hus säljas.. Forskarvägen 1-151 (Alltså våran gård och gården ovanför) kommer från och med Februari nästa år att ägas av "Igeln" som ingår i Nåiden bygg typ.. Igeln, Bra namn.. Låter som ena riktiga utsugare ;)

Nåväl.. Jag tänker inte börja uppröra mig över detta för hallå ? Vi kommer att betala våran hyra till ett annat företag och sen är det ju inte speciellt mycket mer som skiljer.. Enligt vad vi fick höra idag så kommer dem påbörja renoveringarna många år tidigare än vad Lulebo själva planerat och det är ju positivt. Det var väl i första hand fasader, balkongräcken och lite sånt dom skulle fixa.

Vi vart dock sjuukt less och gick när det här infomötet urartade pga att gnällkärringar deluxe satt där och ba "Nu är jag väldigt besviken, det här är ju hemskt hur kan ni säga att det inte är någon stor förändring jag tycker det här är jätteupprörande blabla och alla ställde typ samma frågor hundra gånger utan att lyssna på svaren och sen började dem tjata om att dem ville ha nya vitvaror, renoverade tvättstugor, att köken är risiga, att torkskåpen är dåliga, att det är folk som spiller öl och röker i bastun, att dem skulle flytta direkt om det fanns lediga lägenheter nån annanstans och maaassssa mer... Hade sån jävla lust att de dem knipa igen och vara nöjda eller ta sitt jävla pick & pack och dra !

Alltså seriöst, Vad väntar man sig när man bor på ett av Luleås billigare områden där det inte är renoverat på 20-30 år ? Att man ska ha nya rostfria kylskåp och flashiga tvättstugor ? Skulle inte tro det. Och dessutom varför börjar man gnälla om det här på dem nya ägarna innan dem ens tagit över ? Typ ska ni fixa det ska ni fixa det, ska ni fixa det innan dem ens har kollat in i lägenheterna.. Dumskallar.


Jag är då nöjd, Jag älskar Porsön <3 <3
Visst att fasaderna är risiga som fan men det ska dem ju fixa.. Inga tvättstugor är speciellt modernt och snyggt inredda och varför klaga på att kylskåp är gamla när dem fungerar felfritt ?


Kommentarer
Åsa

tanterna måst ju ha nå å klaga över, dom har säkert inte klaga på nått på ett tag :P

2010-10-20 @ 21:16:39
URL: http://enkoppsprit.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0