Söndag

Oj, Här har det verkligen blivit skralt med uppdateringarna men vi var ju borta precis hela dagen igår så !

Vi kom iväg till Umeå lite senare än tänkt, Vid 9 och var alltså framme vid 12 då fick börja lasta skrot som galningar, Återvinningen i Umeå stänger kl 14 så det fick bli snabba ryck. Men vad tror ni då - En storstad, höst och lördag just innan stängning ? Heeela jävla stan var ju där och köade för att få slänga en bunt tidningar och några kvistar från tädgården.. Sånt gör mig typ galen ! Det finns ju för fan containrar till det ööööverallt men man måste åka till återvinningen och trängas ?

Nå efter köande och tjorvande fick vi då komma dit och tömma allt skrot.. Det var allt från bildörrar och skärmar till elektronik, bilbatterier i mängder och småskrot. Min man är en riktig samlare förstår ni. Stressade iväg till Frasses och käkade en sen lunch innan vi for tillbaka till garaget, fyllde bilen 2 gånger till och åkte till vanliga containrar med det... Vid det här laget hade det blivit mörkt och börjat regna. Det var ett jävla jobb att få igång motorcykeln då den tydligen inte tog emot laddning men tillslut gick det och Emil kunde köra upp den till Berghem.

Äntligen klara och styrde kosan mot Luleå.. Var framme 22.15 och då hade min gulliga Mamma rastat färdigt Oden för kvällen, kokat varmkorv åt oss och dukat upp med sockerkaka och hela faderrullan :) Gott !

Ni kan ju trooooo att det var skönt att komma hem och få hoppa i säng, Sov som en stock tills alldeles för tidigt imorse då det var dags att gå ut med hunden igen. Pjuh.

NU ska jag dammsuga och sen åka till Storheden och handla mat !!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0