Morgon

Morgon ja.. Inte God morgon. Den här morgonen har inte varit god.

Visst jag fick sova en timme längre än vanligt men spela roll jag är lika trött ändå och vad vaknar jag av ? Jo första gången av att grannens golvmopp till hund skäller.. som vanligt ?! Vet ni om att grannarna på båda sidorna om oss har hundar som står och tomskäller. Sånt gör mig trött.

Hursomhelst.. Så började jag höra nåt annat ljud, jag spetsade öronen tyckte mig höra att någon bet i något.. Fort som bara hejsan flög jag upp ur sängen och ut i hallen för att ta honom på bar gärning. Hunden låg och bet i min sko ?! Asså what the fuck.. Han har aldrig bitit i nånting, knappt sina tuggben rör han.. Men nu helt plötsligt biter han i en sko ? Visst.. Han hade inte bitit sönder, bara gnagt lite i snörena som knappt var blöta av dreggel men ÄNDÅ hundfan.. Jag blir så irriterad, Sen är han ju så jävla trög oxå så han inte fattar att han har gjort nåt fel när man blir sur på han utan bara blir glad av att jag steg upp.

Jag undrar fortfarande varför ?! Han hade varit ute för en timme sen, inte varit ensam nå länge och jag låg ju i sovrummet och sov, han låg oxå och sov tills grannens hund skällde för då hörde jag honom gå till hallen och lyssna.. Sen lägger han sig ner där och biter i skon ? Hade han redan hunnit bli rastlös, kan han helt plötsligt inte vara själv, hade nåt fastnat i en tand typ så han ville gnaga bort det, eller är han bara trög och inte tänkte på vad han gjorde ?

Äh.. Nu ska vi gå ut på en riiiiktigt lång promenad. Ska fan ta på mig mössa det är fortfarande orkan.


Kommentarer
Emma

Haha ja så kan de vara med dom här hundarna... Ibland går de skit bra, sen helt plötsligt e nått söndertuggat :P



Fint ljus... Måste nog oxå va på stan nån dag, börja kika julklappar....du kanske vill följa med?

2010-10-07 @ 08:58:02
URL: http://emmnie.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0