Hoff

Som ni kanske sett har jag fått en liten stalker.. Tror denna person antingen är en spion eller så en hustomte alternativt psykopatisk mytoman. Hon vet nämligen att jag lämnade Oden åtskilliga timmar hemma ensam den där dan efter att grannhunden försökt bita honom. Skumt eftersom att jag bara åkte på ett möte med Margareta och var borta högst 40 minuter ?

Sen har jag minsann fått höra att jag inte har nån aning om hur det gick för honom hemma.. Konstigt med tanke på att vi alltid filmade honom när vi ensamhetstränade och jag även lämnade kameran då eftersom det kändes så jobbigt att fara innan han var helt lugn. Det är ju då med ljud så jag hade hört om han gnällde eller ylade vilket han inte gjorde. För övrigt har han ALDRIG blivit lämnad mer än 4 timmar så nej några åtskilliga timmar lidande var det inte frågan om.

Och vad var det mer den här personen var så säker på; Jo jag hade ju aldrig träffat dem här hundarna förut och bara för att tanten frågade hur gammal han är och sa att han var så lugn när han bara stod still efter det lilla dramat så har vi aldrig hälsat på dem tidigare, Jag är en bedrövlig människa som behandlar min hund illa. Det var såklart oxå väldigt viktigt att påpeka hur kort tid Oden bott hos oss vilket tyder på att detta inte direkt är en ny läsare hos mig. När jag ber människan att antingen sluta skriva eller stå för vem den är så får jag till svar att allt skulle bara bli värre om hon angav sin identitet. Ah men det är väl klart det inte är så kul längre när man måste stå för hur jävla dum man är ?

Jag har ju såklart raderat alla dessa kommentarer och kommer inte besvara dem mer.. Tycker lixom det är lite patetiskt och sjukt att en Anonym Luleåbo för det första ska sitta och läsa min blogg hela nätterna (Tex inatt 22:12, 23:40, 00:20, 02:23, 03:10) och sedan kommentera 1 gång i timmen nu hela dan.. Det är lite psykovarning på det kanske ? Nästan så man blir mörkrädd när folk blir helt maniska och besatta.. Jag anser det inte riktigt sunt att tokläsa en persons blogg hela nätterna när den ändå inte uppdateras för att sedan sitta och mytta om vad jag har gjort och inte gjort, hur länge jag är hemifrån osv... Verkligen heeeelt sjukt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0