Fyfan...

Nu är jag så jävla lessen så .. Vars ska jag börja då ?

Jo det var så att i en massa år har Jag & Amanda varit bästabästa vänner. Vi var jämt med varann och vi gjorde allt tillsammans, Alla våra fjortisfester och allt sjukt vi har hittat på och alla timmar i telefonen.. Det måste vara typ 10000 sammanlagt.. Varje vecka jag var hos Pappa hade vi telefonvecka och pratade med varann från det att vi kom hem tills vi skulle sova, Vi la inte ens på när vi skulle äta middag, Vi pratade med varann fast vi satt på toa ja ni fattar- JÄMT ! Och varje gång jag kom till dem hade dem lagat nån extra god mat som Tacos eller Porterkött och jag tvingade alltid Amanda att städa sitt rum för att jag inte villa sova där det var dammigt och sen bråkade vi om vem som skulle få sova på vilken sida av sängen. Jag gjorde hennes engelskaläxor, Vi hade surströmmingsmiddag.. Ja allt.

Och ni ska veta hur mycket värt det är att ha nån som man alltid alltid alltid kan räkna med att den här personen kommer hålla med mig och vara på min sida, Hata dem jag hatar och alltid försvara mig. Nån som man kan berätta dem saker som man aldrig nånsin skulle säga åt nån annan.. Den personen man först vill ringa när man har skaffat körkort, Fått ett jobb, När ens pojkvän är en idiot eller när nån har varit rikigt elak.

Men så skaffade vi båda seriösa förhållanden, Var inte hemma, Hade inte tid, fick olika intressen, Blev kompis med andra osvosv och hips vips så varken umgicks vi eller pratade.. Och jag är ju en sån idiot som aldrig kan ringa först, Som inte kan be om ursäkt som låter saker gå till spillo för att jag är så jävla dumtjurig.

Och under det här året(?) som vi inte har haft nån direkt kontakt så kan jag ine hålla räkningen på alla gånger jag bara viljat klicka på hennes nummer och ringa för att berätta hur störda endel är, Dela med mig av nån rolig nyhet, Fråga vad hon gör, Bara svamla och skratta eller vad som helst för att hon är den första jag tänker på när jag behöver någon.. Men jag har inte gjort det. Senast idag tänkte jag att jag borde säga att jag saknar henne och vill att allt ska vara som förut.. Men nu ska Amanda flytta till Övik och jag får skylla mig själv som inte har kvar den bästa vän jag någonsin haft.




Kommentarer
Nina

Tack för kommentarerna <3 Och, ja. Våra sagor! MINNEN!(ÄNDÅ börjar jag meningen med "och")haha!



Vad har du för vovve nu? :D

2010-10-17 @ 23:28:53
URL: http://nmi.blogg.sen


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0