Söndag

Idag har blivit lite av en slappardag som Söndagar har en förmåga att bli.. Har läst lite bok, kollat lite recept på vad jag eventuellt ska baka nu till jul.. Det lutar åt att det bli Snickers & Knäck som godis och sen Skurna pepparkakor & Lussebullar som fika. Emil har önskat Vita pepparkakor men jag vet inte ? Jag har då aldrig varken bakat eller smakat dem så vi får se.

Sen har jag kollat 6 avsnitt av Mysteriet på greveholm :D Och vad mer ? Vikt tvätt, sorterat bland lite papper osv.. Ska väl börja laga middag på ett tag som idag blir något av Lövbiff, Kanske är lat och bara steker den med en massa kryddor och så gör jag strips och bea till ? Ja det låter gott så det gör jag nog :) !


Min snälla Mamma har föresten ringt och sagt att hon ska handla hem lite Julgott åt oss så jag ska skriva upp vad jag vill ha hem.. Maten är ju en väldigt viktig del av julen tycker jag och inte bara att man ska äta gott på själva julafton utan även tiden före brukar vi alltid ha hela kylen full av en massa goda saker som man inte har övriga tiden av året som Gravad lax, goda ostar, löjrom osv osv :) I år blir första julen jag inte "bor hemma" och min ekonomi räcker ju inte riktigt till en massa lyx så det var väldigt välkommet. Tack Mamma !




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0