Måndag, Ny vecka, Ny sysselsättning.

Idag är det som bekant ny vecka och jag har avverkat första dagen på min nya praktikplats. Längtar tillbaka till min förra..På det nya stället är det endel saker som skiljer sig rätt rejält - Men jag ska såklart göra det bästa av situationen, veckorna går ju fort och sen är jag färdig met utbildningen.

Har nu fått en jävla huvudvärk pga att jag råkade smörja händerna med nån parfymerad skitsalva uuh. Sitter bara och väntar på att dem ska ringa upp från VC så jag får en tid bokad för att förnya ett recept. Är inte det jävligt onödigt att man ska behöva gå till nån barnmorska och svara på samma frågor varje år för att få ett nytt recept på samma p-piller som man ätit i 100 år och aldrig haft några som helst problem med. Jag tycker det är onödigt iaf.

Sen måste jag ut med vovveliten som inte gjorde sina behov på lunchprommisen.. Har även ett berg av disk, mat som ska lagas och tvätttid kl 17. Utöver detta skulle jag behöva vara och handla lite smågrejer på ÖB, åka till Mamma med saker som ska sys om och vara till Ida & Niklas och planera ett städschema för dem. MEN man kan inte göra allt samma dag va ?


Nej nu får det vara nogskrivet.. Hej på er !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0