Let it snow, let it snow, let it snoow

Jaa hörrni, Jag undrar hur det ska gå för mig att cykla till praktiken i veckan ? Som det ser ut nu har det ju då inga planer alls på att sluta snöa och med tanke på att flingorna dalat hela helgen så börjar det ju bli endel snö. Problemet om jag inte kan cykla är att jag inte hinner hem på min korta lunch och då måste Oden vara ensam hemma först tills Emil kommer hem på lunch och sen ända tills jag kommer hem vid dagens slut. Det gick ju bra i Fredags men det känns ju ändå inte riktigt som det ultimata. Kanske kan jobba in mina luncher eller nåt så jag får komma hem tidigare ?

Nå.. Jag får hoppas att det löser sig. Det går ju bra att cykla om det blir mer packat på cykelvägarna och inte en massa lössnö.

Idag är det ju då som sagt Söndag och jag har äntligen tagit tag i lite av dem saker jag tänkt göra i helg men mest skjutit på och känt lugnet istället :D Men nu är det då Dammsuget, skurat, mattorna dammade samt Odens filtar och handdukar. Vovvis har fått sig en borstning och avtorkning oxå, Han släpper så hiiimla mycket hår nu ska ni veta men jag ska nog inte klaga - Med tanke på att jag har en liten korthårig hund utan underull så finns det nog helt klart dem som har det värre på den fronten ;) Huvva jag skulle aldrig klara av att ha en långhårig hund alltså..

Om ca en timme börjar min tvättid och när jag slagit på första maskinen ger vi oss ut på promenad, Vilket får mig att komma på att jag kanske borde fixa nån lunch nu.


Hej så länge !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0