Huvvvva

Uscha Uscha.. Ni vet kanske vid det här laget hur känslig jag är på blod ? Vääldigt känslig och jag har ju vant mig rätt bra men inte vid näsblod, Jag vill dö bara jag ser det typ.

Jag cyklar ju sviiinfort hem på lunchen och det är ju väldigt kallt ute samt torr luft och jag är lite förkyld så när jag fick liiiite liiiite näsblod i Tisdags tänkte jag inte mer på det, det var ju bara en droppe typ. Sen hände samma sak igår på lunchen fast då var det mycket mer men gick ändå över när jag spolade kallt vatten osv. Då började jag bara må lite illa av det.

Imorse steg jag upp, gick ut på en lugn promenad med Oden och det är ju inte alls lika kallt idag. Ändå började det bara forsa blod när jag kom in och nu menar jag mycket blod.. Det vägrade gå över och jag blev bara mer och mer yr, började må illa, kallsvettas, tappa känseln, det började tjuta i öronen... När det slutat blöda skulle jag gå till sängen och vila lite men nähä då blir allt svart och jag ramlar in i skåpet vi har i badrummet ?!

Ni kanske förstår att jag är hemma idag :D ? Ska höra om Mattias har möjlighet att komma och gå ut med Oden vid lunch så min näsa får läka ifred.. Skulle typ dö om det började blöda när jag var ute nånstans.

Usch, Bra start på dagen va ?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0