Fredag

Godmorgon på er !

Jag fick ut stickan ur foten igår ! Fick ju bara sitta som en räka i typ en halvtimme och gräva med en nål i hälen men ut kom den och glad är jag för det :D

Är som sagt ledig idag och det verkar bli så att jag blir själv hemma i helgen igen,. Börjar bli något less på det kan jag tala om. Tycker ju annars att vi verkligen borde fokusera på att ge Oden aktivering under helgerna eftersom det blir så mycket ensamtid för honom på vardagarna men det är ju lättare om man är båda två hemma och kan hjälpas åt istället för att man ensam måste ut och promenera flera timmar om dagen när man har massor av annat som oxå måste göras som typ att handla, tvätta kläder, städa, laga mat och allt sånt som inte görs av sig själv.

Nu funkar hursomhelst inte våran badrumslampa heller helt plötsligt fast den gjorde det när vi gick och la oss igårkväll, Har provat byta lampa men felet satt inte i den, Tror inte det är en säkring som gått heller då den blinkade till lite efter att vi bytt. Givetvis stänger ju Lulebo efter lunch idag och dem säger att dem har 3 arbetsdagar på sig att åtgärda ett fel. Vad bra då ! Det är ju så jävla ljust inne i en toalett utan fönster eller belysning ? Nåja, Får se om dem dyker upp idag.

Nåja.. Jag är inte på så jävla bra humör så nu ska jag gå och göra mig en kopp kaffe så kanske man åtminstone blir lite piggare.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0