ÅÅÅH

Alltså kan nån jävla gång gud vara på min sida ?!

1. Jag köpte helt fel busskort idag, Jag ska ju ha praktik i 28 dagar och köpte därför ett 30dagars kort men nädå då räcker det ju bara i 30 dagar från första gången man användet de oavsett och man inte använder det varje dag. Det är ju alltså helt bortkastade pengar med tanke på att vi har 3v uppehåll i mitten av praktiken och då försvinner ju alla mina resor. Surt.. Nu måste jag köpa ett annat mycket dyrare.

2. Jag beställde en snyggare mössa att ha i köket förra veckan och samtidigt beställde Emil ett par skor. Jodå skorna kom idag men ingen mössa.. Det står på följesedeln att den är med men nej, ingen mössa i lådan.

3. Efter överbjudnigar på tradera, slutsålda jackor på affärer osv osv osv har jag äntligen hittat en jacka jag vill ha och köpt.. När den kommer hem ser jag ut som en jävla sumobrottare i den. Sen när är storlek 34 typ 40 ?


Gaaah, Jag blir så less på att allt bara ska jävlas !

Nu måste jag hoppa i duschen och hoppas på att Emil diskar medans. Jag är trött.. Det gick jättebra idag på nya praktikplatsen och jag trivs där men det kan jag berätta om nån annan gång för det här är ett klagoinlägg och jag vill ju inte förstöra den negativa klangen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0