Nada yada yada

Nä hörrni..  Idag har det inte hänt nåt spännande. Jag har jobbat och varit till en av mina nya kunder som jag tagit över efter en kollega och där alla var hemma.. 2 vuxna, 3 småbarn, en besökare och en byggjobbare... Just när jag skulle gå kom det nån till dit. Sånt är ju så tröttsamt.. Ska man ha städhjälp kan man ju åtminstone låta oss jobba ifred. Är inte så lätt att få till ett bra resultat när folk trampar runt skräp i dem rum man nyss dammsugit och typ gör fotspår i det nyskurade. Så tack och lov för dem som håller sig borta från hemmaplan då.

Sen så råkade jag säga åt Emil igår att jag mycket hellre cyklar i regn än i den stekvärme som var förra veckan. Ni tror inte det regnade när jag skulle hem idag ? Givetvis..

Diskade, lagade mat, plöjde igenom ett ton reklam, plockade undan etc och sen for vi till Dollarstore och köpte diskhandskar, tvål, tandkräm och såntdär bra att ha. Köpte även sånadär bantingspulverpåsar men jag äter ju dem ist för mat när jag inte hinner luncha så att jag iaf får i mig nånting.

Sen har jag då suttit här och letat igenom hela traderas 50-tals utbud haha.. :D

NU är jag hungrig och måste äta kvällis !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0