Sunny Day

HEJ !

Alltså.. Jag kan med allt självförtroende i världen säga att jag är jävligt bra på att laga mat & baka men idag har jag för första gången i mitt liv utlöst brandlarmet i samband med aktivitet i köket.. Inte en gång, Utan tre !

Haha.. Första gången har till frukosten då jag bakade Scones.. Använde ett bakplåtspapper som jag tidigare bakat kolakakor på.. Tänkte inte att några kaksmulor skulle göra något men när dem varit inne i ugnen med bröden i 275 grader hade dem förvandlats till rykande kolsmulor... pip pip pip pip sa brandlarmet 2 gånger då.

Sen åkte vi till Gammelstan.. Fikade hos Mamma & Mattias och sen åkte vi till min låssas farmor och farfar för att slipa vårat köksbord så att vi kan måla om det nån gång. Det gick ganska fort och förutom att man typ dog av allt slipdamm så gick det bra :) Storheden en sväng för att Emil skulle på systemet och sen till hans jobb för att hämta hem bilen, köpa mjölk och hem igen.

Då började jag baka.. Så var äggen slut å Emil fick åka och köpa. Sen kom incident nummer 2.. Springformen var tydligen inte tät och allt flott droppade ner på ugnsbotten där det brändes och RÖÖÖÖÖK. Hela köket var typ fyllt och brandlarmet gick givetvis igång. Så nu har man fått vädra och ha på fläkten ett bra tag men kakan ser god ut iaf :)

Har även plockat iordning här, diskat, gjort fint i köket, dammsugit, vattnat blommor, rengjort toan osv. Ida har varit här och hälsat på för en stund sen och nu väntar jag på att Pappa med familj ska komma hit och se hur vi har det :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0