Hemma igen

HejHej !

Nu är vi hemma i Luleå efter att ha spenderat helgen i korpis, Tänkte att jag bara gör en kort sammanfattning av vad vi gjort :)

Fredag: Jobbade vi båda och åkte uppåt efter att vi slutat & ätit middag. På vägen stannade vi en snabbis i Ökx så jag kunde vara in och se Milla & Jonas nya lght och lämna lite presenter vi hade till övers som glas, klocka, brödrost osv. När vi kom fram var vi till Fällan och hämtade en skoter, åt kvällis och sov sedan.

Lördag: Åkte vi ut med skotern för att pimpa & grilla. Vi fick inga fiskar och efter en stund började det blåsa rätt kallt så vi åkte hem efter någon timme. Lagade lasagne till middag, var till Fällan igen och skottade fram en bil och sedan Finland och tanka lite PÖ eller MPÖ som det heter nuförtiden ;)

Söndag: Vaknade väldigt tidigt idag.. Var till fällan igen och hämtade en annan skoter, packade våra grejer, lastade bilen åt frukost och sedan åkte vi så vi var hemma här i Luleå redan vid 14. Skönt ändå att inte bli så sen :)

Sen vi kom hem har vi varit och handlat mat, diskat och städat till i köket. Duschade nyss och nu väntar vi ivrigt på att Troja ska komma hit ! :D Jag är ledig imorn så hon ska vara här då istället för å vara ensam hemma medans Malin jobbar.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0