Second hand-shopping !

Idag tog jag med mig Emma och åkte på Secondhand-tur :) Först for vi till Återvinningen på Kronan där jag inte hittade direkt nånting. Min älsklingstavla med fiskaren fanns men bara i broderad istället för målad. Den kostade bara 30 kronor så jag tänkte att jag kan ha den tills jag hittar en riktig :)



Nästa stop var Röda korset där jag hittade ett askfat som vi kan ha på balkongen och 2 krukor. Tur som jag hade var det halva priset på alla krukor idag och priset på dem båda var lågt redan från början. Det blev 10 kronor för den till vänster och 5 för den i mitten som jag blev väldigt glad över att hitta då jag har en likadan i mindre modell. I vanliga fall är det väldigt svårt att hitta större gamla krukor så jag är väldigt nöjd med mina fynd :)



Den lilla skålen köpte jag för 5 kronor på myrorna igår och askfatet jag köpte idag kostade 10 kronor.


Sista bilden blir på det påslakan jag köpte för 35 kronor igår. Det är ännu hårt och stadigt i tyget så att det är nog inte så mycket använt. Det tråkiga med 70tals sängkläder är att dem oftast har hunnit bli så vääldigt sköra i tyget och lätt går sönder men nu har jag 3 st i väldigt bra/lite använt skick :)








Kommentarer
Jennifer

Ååå vilka söta krukor :)

2010-06-06 @ 13:11:55
URL: http://artondeoktober.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0