Rätt effektivt.

Hej !

Även idag har jag börjat kl:07 så det blev att stiga upp tidigt men jag har konstigt nog ändå kännt mig pigg hela dagen.. Men det tror jag beror på att jag inte behövt stressa - Iaf för mig är det så att jag blir trött direkt när jag måste stressa men får jag bara ta det lungt så orkar jag hela dagen utan att känna mig trött.

På morgonen var jag då med en kille från mitt jobb och städade en frisörsalong och sen hade jag inget jobb förrän kl 12 så då på min lediga tid var jag till Mamma och städade hos dem, Det var vrkligen behövligt då dem har renoverat badrummet och byggt en övervåning i lägenheten så det var massor av byggdamm överallt ! Åt lunch där också och påväg tillbaka till jobbet var jag in på Systemet och handlade färdigt till helgen så det är bortgjort.

Sen var jag och handlade till jobbet eftersom jag som jag nämnde tidigare numer är inköpsansvarig. Sen hade jag en kund på 3 timmar och nu har jag slutat och kommit hem :)


Plockade ihop lite smått och gott till mig själv :) Har ni fortfarande inte provat dem nya Bacardismakerna och jordgubbsvinet så gör det, Dem är verkligen supergoda !



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0