Måndag

Idag blev jag helt plötsligt ledig !

Fick ett sms igår av kund Nr:1 att dem avbokade pga sjuka barn så jag tänkte tjoho, Sovmorgon till kl 11.30.
Tyvärr väckte Emil mig för att säga hejdå.. Visst - Jättegulligt av honom men jag ville sova :D ! Kom sen på att dem skulle börja cykelrensningen här på gården idag så för att inte bli av med sin cykel skulle man märka dem med namn och adress. Blev ju stressad när jag kom på det och var tvungen att göra det innan jag kunde fortsätta sova. Ca en timme senare ringde kund Nr:2 och flyttade sin tid till imorgon så nu är jag ledig hela dan :D Känns skitkonstigt för att det är så länge sen sist :) Tyvärr behövde inte troja någon hundvakt =/

Jag ska försöka göra nån nytta som att städa alla skafferier & skåp. Ska torka ur dem och ställa all mat i fin ordning. Men först tänkte jag kika runt här på datorn lite.

Och så vill jag tipsa om min favorit-Müsli som jag alltid äter. Den är helt fri från socker och har inte en enda tillsats i sig. Den känns ganska matig och ordentlig så man blir rätt mätt av den, Och så är den ju god :) Jag brukar äta den i havremjölk åsså sätter jag lite extra kanel och russin i. Fast idag blev det kanel & pumpafrön.



Kommentarer
Elin

Jafyfan! Tur man jobbar så man bara kan gå på kirunafestivalen och lulekalaset med andra ord :P

2010-06-07 @ 13:50:40
URL: http://elinwikstroem.blogg.se/
Elin

Jaha, de var ju tur i oturen :) Jag hade gärna gått på Pajala marknad i alla fall, jag har aldrig missat den. Men plikten kallar ;P Hehe.



Jaså, ja men nog är brunt också fint ibland ;D

2010-06-08 @ 07:03:24
URL: http://elinwikstroem.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0