Lördag

Godmorgon mina små kycklingar :D

Igårkväll satt jag rätt länge vid datorn och glodde åsen la jag mig i sängen och läste min bok om Jerry lee lewis - Nivet kanske att han var  större än Elvis där ett tag men när han var på Turné i England och det kom fram att hans fru bara var 13 år vart det jordens ramaskri och ingen ville se honom, höra hans musik eller köpa hans skivor, Hela hans karriär sjönk i botten pga av detta som inte var något konstigt i USA på 50-talet.. Alla hans släktingar etc var gifta i samma ålder.

MEN visste ni att Elvis själv tog hem Priscilla från Tyskland under sin militärtjänst, Hon var då bara 14 år men av karriärsskäl väntade han med att gifta sig med henne tills hon fyllde 18. Både han och Jerry lee var ju båda över 20 när dem skaffade sig dessa fruar :p Skillnades var väl dock att Jerry lee var gift med sitt kusinbarn.

Nåväl.. Det vart ganska sent så det var då skönt att sova lite längre idag :) Vaknade tyvärr med ont i huvet men hoppas det går över så jag hinner göra nån nytta idag. Tänkte byta sängkläder, diska och gå med soporna först iaf så får vi se vad jag hittar på sen.. Tänkte åka i några affärer och höra om Emma ska komma och hälsa på mig :)





Jerry Lee och hans fru Myra Gale


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0