Nu är dagen slut slut slut

Hej igen !

Nu börjar det bli kväll och jag är typ övertrött och full med separations och beslutsångest. Jag har tackat ja till utbildningen och ska prata med min Chef på måndag, Det känns så jävla dumt för jag vill ju egentligen jobba där när jag trivs så bra men jag vet ju innerst inne att det är NU jag måste ta chansen, Innan jag dragit på mig för stora utgifter, barn, djur, hus etc. Jag måste ju gå den här utbildningen nu och inte sen... Hoppas bara att jag kan få fortsätta jobba extra på Maid under tiden. Och att ingen blir arg på mig - För visst känns det så, som att man är en svikare när man inte kan fortsätta jobba eller måste gå ner i tid.

Jag kommer hursomhelst inte att ta något studielån utan ta ut ca 5000 i månaden från mina sparade pengar och så studiebidraget på 2000. Det kan jag leva på + lite extrajobb. Sen är det ju bara ett halvår oxå. Det tycker åtminstone jag verkar som en bra plan ? Om jag inte får något jobb direkt efter så har jag ju a-kassan som jag tjänat ihop till.

Anyhow.. Vi var ju på middag hos Mamma och åt oss proppmätta.. Gott var det. Äppelpaj & blåbärspaj till efterrätt. En sväng på systemet påvägen hem för att Emil skulle ha öl. Vi har sett lite tv och nu är det American Beauty på tv.

Jag är sjuuuuuuuuukt sugen på nått gott och var det igår oxå.. Tänk er en jävla sockerabstinens tillsammans med att man ena sekunden vill gråta för att man tror att man gör fel val och i nästa vara säker på att man gör rätt - Det är jobbigt.

Men hursomhelst.. Nu ska jag göra kvällsmat och sen ska vi sova för att tidigt imorgonbitti åker vi till Korpis där Emil ska sälja CRB:n och köpa en Rekka.


Hejdå bilen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0