My god

Har ni läst NSD idag ?

En artikel om dem stackarsstackars kattägare på Porsön som blivit av med sina katter. 4 stycken har försvunnit på senaste och nu misstänker dem att det är någon som dödar katterna. Långsökt or what ? Är det det första man tänker ?

Hur vanligt är det inte att katter bara skiter i att komma hem, tappar bort sig, blir överkörda, är ute när dem löper eller ska få ungar etc.

Men till själva grejen som gör mig så jävla förbannad - Nu är det ju såååå synd om dessa stackars katter som försvunnit och ägarna tycker att dem som "dödat" (dvs dem de fått för sig har dödat men egentligen inte har nån aning) är psykiskt störda som kan göra ett sånt litet oskyldigt djur illa.

Oskyldiga ? Jag kan berätta vad som hänt dem senaste 8 månaderna bara här på våran balkong (Ja vi bor inte ens på markplan och ändå får man inte ha sina saker ifred) Mamma hade hängt ut en sviindyr matta på balkongräcket - Den blev givetvis nerpissad trots att den hängde ! En natt vaknade vi båda två av jooordens liv på balkongen - Då hade en katt vält den hink vi ställer över soppåsen och rivit ut heela jävla soppåsen över hela balkongen, inte ätit, bara rivit ut exakt överallt och grisat ner som ett jävla svin. Lådan man slänger farligt avfall i är oxå nerpissad, likaså kartongsoporna, trapphuset, utrymmet för cyklar etc.

Varenda dag man kom hem var det nån jävla katt där (Hankatter försöker ju ta över varandras revir och pissar, pissar och pissar).

Så lulebo fick väl antagligen in ganska många klagomål från alla som råkade ut för samma som oss och skickade ut samma brev som man fått flera gånger tidigare där det står att det är FÖRBJUDET att ha lösa djur springandes i området och att man inte heller får rasta dem bland husen. Hundägare har sina hundar kopplade, rastar dem inte på gårdarna och plockar upp efter dem från övriga ställen men för kattägare går det tydligen bra att låta dem vara ute hur som helst. I tvättstugorna och på anslagstavlor var det en massa olika som satte upp lappar om att folk skulle ta in sina jävla katter för att dem pissade på möbler, balkonger, leksaker, kattlådor,lekplatser osv.

Och nu är det helt plötsligt kattägarna det är synd om ? Fattar man inte 10 första gångerna man blir åtsagd att det fan inte är tillåtet att ha katter lösa ska man kanske inte klaga när dem är borta sen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0