Lördag

Hej på er !

Jag har alldeles nyss kommit hem från Korpis.. Vi åkte dit vid 07.30 imorse och lämnade Mercan samt hämtade hem Emils nya bil, Svinful var den haha ! :D Menmen.. Det är en skattefri diesel med försäkring på 61 kronor i månaden så why not.. Vad han har för bil spelar ju ändå inte så stor roll med tanke på att jag har min egen. Kommer dock sakna CRBn endel.. Men så blir det ju alltid. Jag verkar fästa mig mer vid Emils bilar än han själv gör :D

Nu håller jag på att handtvätta lite grejer och har plockat undan lite tjaffs, rengjort handfat + spegel osv medans Emil städar ur bilen så ska vi väl göra iordning i vardagsrummet sen, Vi har ännu inte byggt ihop hyllan helt åsså ska ju alla saker ställas på plats.

Mamma skulle oxå komma hit och hämta några tavlor sen och förhoppningsvis lämna en snygg lampa vi skulle få.. Våran lägenhet blir visst aldrig klar, Känns som att vi ändrar, flyttar, byter ut och köper nya (gamla) grejer hela tiden haha. Nu väntar jag bara på att tapetfonden ska växa så vi får tapetsera om i Vardagsrummet. Då är vartenda rum nytapetserat med sånt som jag själv valt och då är jag nog nöjd :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0