Håll bara käften

Nu ska jag en gång för alla säga åt alla förbannade gnällarslen att NEJ vi har inte haft en svinkall sommar, Det har INTE regnat varje dag, Det har varit svinjävla varmt ända sen i Maj, visst har det regnat ibland men snälla visst vet ni att det är sån världen är - Att allt som lever på vår jord dör utan vatten ?

Ja det börjar bli mörkt & kallt på kvällarna men det är av den enkla anledningen att hösten närmar sig. Ta vara på dem här dagarna nu och håll käften med erat jävla gnäll, Det här har varit en jättefin sommar men ni bara klagar. Man blir så trött. "åååh det är mulet ute, nu kan jag inte gå ut trots att det är 22 grader varmt" "åhneeeej det regnade en timme idag och sen kom solen tillbaka men jag är ändå inte nöjd" "fyyy det blåser" Vart tror ni vi bor ? Thailand eller ?
Låt oss gissa hur det låter till vintern.

Här visar termometern 23 grader och det kan jag se eftersom jag inte sovit bort hela dagen, stiger upp på eftermiddan och gnäller om att solen försvunnit. Jag ska äta frukost nu och sen ska jag göra storheden vilket vill säga Köpa ett foundationpuder på Ica Maxi, Prova kläder på H&M, Köpa slingmedel på ÖB, Handla mat på Willys och kanske något mer :)



Kommentarer
Helena

håller med dig!=)

2010-07-24 @ 15:08:54
URL: http://viggo2008.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0