Fredag..

Jaha.. Att inget blir som man tänkt sig borde man väl ha lärt sig vid det här laget. Vi är inte påväg mot Umeå nu som vi skulle ha varit. Nej, Emil har inte kunnat sova på hela natten så vid 03 sa han att vi inte skulle åka både pga av trötthet men oxå för att han egentligen inte får dra så tungt släp och för att han bestämt sig för att sälja alla sina bilar istället ?

Lången, ena Amazonen, båda Buickarna.. Ja ALLA. Detta är inte riktigt likt honom.. Kanske hinner han ändra sig. Lången får han inte sälja :(

Tillbaka till natten då, Jag själv har väl kunnat sova endel mellan Emils "jag kan inte soovaa" men samtidigt har jag haft nåt infernaliskt jävla ont i huvet & nacken. Helt sjukt !

Vid 3 vaknade jag helt och kunde inte somna om förren vid 05 och har sovit från dess till nyss. Förutom där vid det enorma ovädret - Allvarligt talat har jag aldrig sett nåt liknande, Träden höll typ på att gå av, haglet var STÖRRE än gröna ärtor,regnet bara sprutade ur stuprännorna och blixtarna avlöste varandra.

Nu har det dock lungnat sig och jag ska äta frukost & gå i duschen så man kan åka in till stan sen. Jag ska kolla i affärer och hitta nåt muskelliniment att köpa. Vi har även tänkt äta på restaurang, mest troligt Waldorf men vi får se. Jag är så trött att det känns som om allt ändå suger.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0