Kaoos

Haha ja asså.. Inflytten igår vart ju lite kaotisk. Emils bil hade gått sönder.. Eller ja pumpen hade gett upp så om han stängde av den skulle den inte gå att få igång igen, utöver detta sprutade den ut sanslösa mängder oförbrända avgaser så hela gården vart ju typ vit och det stank i hela lägenheten.

Vi sprang som galningar med alla grejer hit in så det stog lådor ööverallt ! Började lite smått igår men eftersom han inte kom förrän vid 22 så hann vi inte med så mycket igårkväll.. Packade upp badrums och kökslådor typ.

Tack vare att Emil har packat med sig en massa saker vi inte ska ha kvar istället för att slänga dem direkt och typ tagit med sig en massa smutstvätt så blev det ju då lite extra jobb för mig *morr*. Har slängt endel grejer imorse innan vi for på Bildelsmarknad, Handlade på Öb & Willys. Emil är på Bosses nu och skriver på papper åsånt å jag har nyss satt igång en tvättmaskin.


Jaja.. Jag bör väl fortsätta så vi får någon ordning här :)


Kommentarer
Saralingon

Ja, äckligt som tusan. Man undrar ju också om brödet verkligen bakades det datum som etiketten uppger... Det kliar lite i stämningsnerven...:)

2010-01-31 @ 16:12:13
URL: http://blogg.nwt.se/saralingon


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0