Fyyyfan

Nu ska jag berätta för er om det vidrigaste jag nånsin varit med om !

Bara som information för dem som inte känner mig så är jag sviinkänslig på blod och håller typ alltid på att svimma av det, Visst har jag blivit mycket bättre men just näsblod kommer jag aldrig tåla att se !

Jag låg och sov helt skönt inatt och så kittlade det till lite i näsan som när man är snorig, så andades jag in och kände hur det for upp i näsan, Men gud tänkte jag inte var jag snorig innan jag gick och la mig - Och en sekund senare bara forsar det så jag flyger upp och försöker hålla handen under men det bara rinner och far på golvet och i hela ansiktet och på mig samtidigt som handen blir fullare och fullare. Springer till toan och ser mig själv i spegeln helt jävla nerblodad så jag börjar skölja bort det och hela handfatet blir rött.

Och sen kommer det värsta, Jag vet inte om nån av er vet hur det känns när man håller på att svimma men håller sig från att göra det ? Det blir svart och vitt samtidigt och man kan inte riktigt se nåt, Man hyperventilerar och skakar, Sen börjar man må svinilla och vill spy, Tappar känseln i kroppen, Man är iskall och varm samtidigt och ja.. Det är verkligen en sjukt äcklig känsla. Hojja

Sen slutade det ju aldrig heller så jag fick lägga mig på rygg, och då rann det givetvis ner bakom näsan i svalget och sen fick jag en stor jävla klump levrat blod upp i munnen fyfaaan.. Tänk er typ som mens i munnen. Vidrigt nanting.

Efter ett tag slutade det lyckligtvis och jag kunde gå och lägga mig igen.. Vilken pärs alltså. Jag är hemma från jobbet idag för att hela jag verkar ha gett upp... Har svullna lymfkörtlar, trött, frusen, ont i halsen, blöder näsblod osv så jag ska ta det lungt idag.

Hoppas att detta aldrig händer mig igen !! :D


Kommentarer
Helena

usch då. gillar inte heller blod, men är nog värst med mitt eget. jag har aldrig hållt på svimma men jag har snarare fått panik. jag skurit mig många gånger,och varje gång får jag panik och börja prata om akuten. så där har jag varit några gånger. fast då har jag verkligen behövt också=)

2010-01-08 @ 14:24:27
URL: http://viggo2008.blogspot.com/
elin

Men fan vad scary! Jag fattar inte riktigt hur det är att inte tåla blod, men det verkar ju inte så jävla kul. fast en gång höll jag på att svimma (fast jag höll emot) Jag hade inte ätit något på hela dagen så körde jag ett psykpass på gymmet. Det första som hände var att jag tappade hörseln (!) och sen blev det svart och jag började skaka, må illa osv. Men tur att jag han lägga mig med benen i luften och få blod tillbaka till hjärnan typ :P haha.

2010-01-09 @ 14:10:10
URL: http://elinwikstroem.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0