Ganska lugn dag..

Usch.. Som jag säkert har nämt tidigare är ju inte mina leder dem bästa, Knäna knakar som fan, Jag har ofta ont i handlederna, Känns som att höfterna liksom fastnar om jag står eller sitter i samma position länge. Allra värst är det vid kyla och väderomslag precis som nu.. Typ +2 ena dan och -25 nästa. Då stelnar typ alla leder ihop.

Men nu på senaste har jag börjat få helt ont i händerna på nätterna.. Har läst att man kan få detta som gravid (vilket jag inte är) och så har jag haft helt ont i armen inatt/idag oxå.. Känns lite som en muskelinflamation så det går säkert över. Men anyhow så är det ju lite tröttsamt då.. Det blev som ni förstår inte av att slipa något bord i helg heller eftersom jag vill att det onda ska få vila och gå över så jag slipper ha ont när jag jobbar.

Såå.. Jag har tagit det lungt varvat med att göra lite nytta som att diska, rensa och slänga saker, tvätta osv. Hela eftermiddagen har jag dock suttit vid datorn - Först såg jag filmen Julie & Julia och sen typ 5 avsnitt SATC :D Hojja.. Jag behöver väl inte ens nämna hur mycket jag saknar Emil.. Huuh kom heeem :)


Har tvätt att vika men jag tror att jag skiter i det och gör kvällsmat istället innan jag går och lägger mig med min bok :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0